Снимка PexelsОчакваният с голям интерес телевизионен дебат за президентския пост

...
 Снимка PexelsОчакваният с голям интерес телевизионен дебат за президентския пост
Коментари Харесай

Няма да се състои телевизионният дебат между Тръмп и Байдън

 

Снимка Pexels

Очакваният с огромен интерес ефирен спор за президентския пост в Съединени американски щати няма да се състои. Той беше разгласен за 15 октомври.

Решението за анулация е било потвърдено снощи от самостоятелната комисията по президентските диспути, представена

Решението за анулацията е било взето ден откакто комисията разгласи, че дебатът ще се състои " виртуално " поради заразяването на Тръмп с ковид. Тръмп обаче отхвърли да взе участие на спор в подобен формат. След отхвърли на Тръмп, Байдън разгласи, че е насрочил друго предизборно мероприятие за същата вечер, съобщи Българска телеграфна агенция

Екипът на Тръмп настоя дебатът да бъде по първичния вид - с персоналното наличие на подиума на двамата противници, като се аргументира с лекарското наставление, че от събота президентът към този момент ще може да взе участие в обществени събития.

Комисията обаче не одобри този аргумент и се базира на доста опасения за здравни опасности.

Засега третият и финален спор сред двамата противници за Белия дом в изборите през ноември, който по стратегия би трябвало да се състои на 22 октомври в Нешвил, щата Тенеси, не е анулиран, показва АП.

от Асошиейтед прес и Ройтерс.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР